Om Tandläkare Åsa Gadler

 

Tandläkare Åsa Gadler har funnits sedan 2008 då jag, Åsa, tog över en del av Tandläkare Kjell Erlandssons praktik på Österlånggatan 45. Jag hade då varit anställd hos Kjell sedan 2002 och var redo att ansvara för en egen verksamhet. Kjells son, Per Erlandsson övertog den andra delen av praktiken 2010 och Per och jag har delat praktik sedan dess.

Vid årsskifter 2016-2017 flyttade vi praktiken från Österlånggatan 45 till Österlånggatan 74 och huserar nu i härliga ljusa lokaler med utsikt över Annelundsparken och Pinocchio. Här har vi en modernt inrett praktik med allt vi kan önska oss. Vi har hamnat rätt och stortrivs!

Våra medarbetare

Åsa Gadler

Åsa Gadler
Tandläkare

Anki Olsson

Anki Olsson
Tandsköterska

Daniella Araya

Daniella Araya
Tandsköterska

Vår klinik

Foajen

Foajén

I vänrummet väntar alla de senaste tidningarna på just Dig.

Behandlingsrum

Behandlingsrum

Våra behandlingsrum är utsmyckade för att ge lugn och ro i en stressig vardag.

Reception

Reception

Här tar Anki och Daniella eller någon av oss andra emot dig.

Korridor

 

Patientinformation och Integritetspolicy

Varje gång du kontaktar oss registrerar vi personuppgifter om dig. Personuppgifterna behövs för att kunna ge en god, säker och trygg tandvård. Personuppgifterna används också för att följa upp vår verksamhet och för att få en bild av våra patienters tandhälsa. De två lagar som reglerar hanteringen av personuppgifter inom vår verksamhet är Patientdatalagen och Dataskyddsförordningen. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter (pdf) »

Vår integritetspolicy förklarar hur vår webbplats gadler.se samlar in och behandlar dina uppgifter, vilka val och möjligheter du har, och hur du kan utöva dina rättigheter. Denna policy riktar sig till dig som besöker vår webbplats. Läs hela vår integritetspolicy (pdf) »