Om Tandläkare Åsa Gadler

Tandläkare Åsa Gadler har funnits sedan 2008 då jag, Åsa, tog över en del av Tandläkare Kjell Erlandssons praktik på Österlånggatan 45. Jag hade då varit anställd hos Kjell sedan 2002 och var redo att ansvara för en egen verksamhet. Kjells son, Per Erlandsson övertog den andra delen av praktiken 2010 och Per och jag har delat praktik sedan dess.

Vid årsskifter 2016-2017 flyttade vi praktiken från Österlånggatan 45 till Österlånggatan 74 och huserar nu i härliga ljusa lokaler med utsikt över Annelundsparken och Pinocchio. Här har vi en modernt inrett praktik med allt vi kan önska oss. Vi har hamnat rätt och stortrivs!

Med oss i flytten har vi också våra duktiga tandtekniker Mikael och Petter Söderberg på KronBro Dental. De har sina nya lokaler 15 meter från oss på samma våningsplan. Vårt nära samarbete med KronBro Dental har gjort att vi har kunnat och vågat göra många stora och omfattande protetiska behandlingar med höga estetiska krav i mer än 15 år.

Våra medarbetare

Åsa Gadler

Åsa Gadler
Tandläkare

Anki Olsson

Anki Olsson
Tandsköterska

Asa Helin

Åsa Helin
Tandsköterska

Vår klinik

Foajen

Foajén

I vänrummet väntar alla de senaste tidningarna på just Dig.

Behandlingsrum

Behandlingsrum

Våra behandlingsrum är utsmyckade för att ge lugn och ro i en stressig vardag.

Reception

Reception

Här tar Anki och Eva eller någon av oss andra emot dig.

Korridor

Tandtekniskt lab

Vi har ett nära samarbete med KronBro Dental AB.
KronBro Dental är ett familjeföretag i dess rätta bemärkelse. Här arbetar Mikael Söderberg tillsammans med sin son Petter och hustru Christina. Alla tre är tandtekniker, även om nu Christina inte jobbar som tandtekniker utan är den som ser till att det är ordning bland alla papper. Det finns en fjärde tandtekniker i familjen som nu jobbar som säljare på ett stort dentalföretag i Stockholm. Så på KronBro Dental finns ett enorm intresset för arbetet med tandteknik!

Det är helt ovärderligt att ha tandteknikern bara 15 meter bort i korridoren. Det är ett enormt privilegium för en tandläkare att få den service och kommunikation som detta medför.
Inom några minuter kan Mikael eller Petter komma in till oss och delta i en terapidiskussion tillsammans med tandläkare och Patient. På så sätt uppnår vi tillsammans bästa protetiska lösning för varje Patient.
Även då behandlingen inte är så omfattande får patienten alltid komma in till KronBro Dental´s lokaler för att tandteknikerna ska kunna titta på Patientens tänder och bl.a. bestämma tändernas färg och form. Ibland är det lättare, ibland svårare men det är alltid väldigt trevligt :)

Patientinformation och Integritetspolicy

Varje gång du kontaktar oss registrerar vi personuppgifter om dig. Personuppgifterna behövs för att kunna ge en god, säker och trygg tandvård. Personuppgifterna används också för att följa upp vår verksamhet och för att få en bild av våra patienters tandhälsa. De två lagar som reglerar hanteringen av personuppgifter inom vår verksamhet är Patientdatalagen och Dataskyddsförordningen. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter (pdf) »

Vår integritetspolicy förklarar hur vår webbplats gadler.se samlar in och behandlar dina uppgifter, vilka val och möjligheter du har, och hur du kan utöva dina rättigheter. Denna policy riktar sig till dig som besöker vår webbplats. Läs hela vår integritetspolicy (pdf) »